Hirdetés

Star Was VII - Újabb szereplőket pletykálnak

|

Már rengeteg pletykát hallhattunk a Star Wars hetedik részéről, akadtak a szereplőkkel kapcsolatos szóbeszédek is, most újabb két színész került szóba a főbb karakterekre.

Hirdetés

Hallhattuk már korábban, hogy olyan veterán Star Wars legendák, mint Ian McDiarmid, Ewan McGregor, Carrie Fisher, Harrison Ford és Mark Hamill visszatérhetnek, most viszont két fiatal színész került szóba. Az egyikőjük Alex Pettyfer (A negyedik, Magic Mike, Lopott idő), aki állítólag találkozott a LucasFilm illetékeseivel egy ismeretlen szerepről tárgyalni, míg a másik Rachel Hurd-Wood (Parfüm, Tomorrow, When the War Began), aki egyenesen Leia hercegnő és Han Solo lányát alakíthatná. A Latino Review információi szerint Hurd-Wood az első színésznő, aki komolyan szóba jött a karakterrel kapcsolatban, de nem castingolták még és további részletekkel sem szolgáltak. Ami viszont már tényleg találgatás, az Alex Pettyfer esetleges csatlakozása, aki sokak szerint kizárásos alapon Luke Skywalker fiát alakíthatná, amelyre korábban már Ryan Gosling is szóba került. Mivel a Star Wars VII-et 2014 januárjában forgatják, várhatóan addig minden kiderül és megtudjuk, hogy egészen pontosan kiket dirigálhat J.J. Abrams.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.