Hirdetés

Stellan Skarsgard kimarad a Thor: Ragnarokból

|

Hirdetés

A Dr. Erik Selviget alakító Stellan Skarsgardot sokan megkedveltük a Marvel Filmes Univerzumos pályafutása során. A színész először a Thorban mutatkozott be a szerepben, azóta pedig A bosszúállókban, a Thor: Sötét világban és legutóbb a Bosszúállók: Ultron korában is láthattuk kisebb-nagyobb időtartamra. Skarsgard annak idején egy öt filmre szóló szerződést írt alá, szóval hacsak nem hosszabbítják meg, akkor már csak egy filmben számíthatunk Selvigre. Érdekes módon azonban, az utolsó lehetőséget nem a Thor: Ragnarokban fogják ellőni. A színész így nyilatkozott:

Öt filmre szerződtem le velük, tehát még van egy lehetőség. A Thor 3 nincs benne a naptáramban, de talán majd a következő Bosszúállók film.
Habár egy kicsit lehangoló, hogy nem lesz benne a legújabb Thor filmben, hiszen a karakterében mindig benne van a kínos és vicces pillanatok generálása, de a hír önmagában nem teljesen meglepő, hiszen tudjuk, hogy a Ragnarok elsősorban egy kozmikus kalandnak ígérkezik. Azt szinte biztosra vehetjük, hogy az Avengers: Infinity War valamelyik részében találkozhatunk vele. Akik pedig még azelőtt moziban szeretnék látni a színészt, semmiképp se hagyják ki a május 12-én érkező, A mi emberünk című filmet.  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.