Hirdetés

Stephen Amell hokiütővel: Első képen Casey Jones

|

Hirdetés

A zöld íjász sztárja egy rövid időre félre teszi a nyilait, és hokiütővel a kezében próbál meg igazságot szolgáltatni, egy egészen másik város lakói számára. Michael Bay, a Tini nindzsa teknőcök 2 producre, felfedte az első képet Stephen Amell-ről, Casey Jones szerepében, aki nem csak egy botot, hanem egy nagyon durván festő hoki maszkot is kapott. Jones a teknőcök egyik első szövetségese, egy törvényen kívüli igazságosztó, aki olykor túlzásba viszi az erőszakot. Amell egyike a franchise új tagjainak, akinek a jelenléte valahogy képes arra ösztönözni, hogy a józan ésszel szembe menve, adjak egy esélyt ennek a filmnek. A tini nindzsa teknőcök folytatása 2016. június 3.-án érkezik a mozikba. Főbb szerepekben még Megan Fox, Will Arnett, Brian Tee, Tyler Perry és Laura Linney.

casey-jones-134189
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.