Hirdetés

Stephen Amell Rébusz akar lenni

|

A Zöld Íjász sztárja maradna a DC-nél és a zöld színnél, de oldalt cserélne.

Hirdetés

Továbbra is dübörög a képregény business és ugyan a TV-ben is egyre gyakrabban ütik fel a fejüket a színes kis füzetek hősei és antihősei, az igazi főnyeremény még mindig a filmek számítanak. Még akkor is, ha az ember maga is egy képregényfeldolgozás főhőse.

Hirdetés

Még áprilisban a Cinama Conon erősítette meg a régóta terjengő pletykát a Warner Bros, hogy érkezik a Ben Affleck rendezte különálló Batman-film valamikor az elkövetkezendő 5 évben, amelynek forgatókönyvéért Affleck mellett a képregényguru Geoff Johns felel majd. Az is bizonyossá vált, hogy nem Red Hood lesz az ellenlábas, de Affleckék elmondása szerint számos közismert Batman-gonosz bukkan majd fel. Persze konkrét neveket nem említettek, de vélhetően a Rébusz is köztük lesz, akit a rajongók régóta szeretnének egy komolyabb feldolgozásban látni, csakhogy elfelejthessék Jim Carrey paprikajancsi verzióját a Mindörökké Batmanből. A Zöld Íjász megtestesítője, Stephen Amell a Tini Nindzsa Teknőcök - Elő az árnyékból sajtókörútján kapta meg a kérdést, hogyha lehetne kit játszana.

Mindig megkapom ezt a kérdést. Azt hiszem mostanra az összes szuperhős szerep foglalt. A Rébuszt szívesen eljátszanám. Igaz, hogy ő rosszfiú, de Rébusz szívesen lennék.

Mivel a DC teljesen külön kezeli a TV-s és a Filmes világát (habár a The Flash párhuzamos világai akár még áthidaló megoldásként is működhetnek), ebből a szempontból ez még nem is lenne ördögtől való, ha a rajongók túltudnának lépni ezen, de ilyen probléma nem lenne. Az már annál inkább, hogy a Rébusz egy kifejezetten intellektuális gonosztevő és Mr. Amell akármennyire is jófej az életben, nem feltétlenül az intellektusáról híres, vagy a széles fokú színészi eszköztáráról.

Ez persze csak egy vágyálom marad Amell részéről, nem több. Ugyanakkor felmerül a kérdés, hogy egy sötét, darkos Batman-filmbe vajon ki lenne tökéletes a rejtvényekben beszélő őrült eljátszására? Az egykori Doktor, David Tennant? Esetleg Barney Stinson, azaz Neil Patrick Harris? Vagy valaki más?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.