Hirdetés

Stephen King folytatást ír a Ragyogáshoz

|

Nem pontosan filmes hír, de közvetetten kapcsolódik a témához, hogy Stephen King most belevágott abba, amit 2009 óta ígér: folytatja a Ragyogást!

Hirdetés

Az első könyv (1977) filmváltozatát még 1980-ban hozta össze Stanley Kubrick és Jack Nicholson zseniálisan félelmetesen alakította a főszereplőt, a mai napig kultuszfilmként ítélik meg a státuszát. Stephen King 2009 óta emlegeti, hogy folytatást szeretne írni regényéhez, de hivatalos bejelentés csak ma érkezett Stephen King honlapján. A legendás író állítólag már fel is olvasott a Dr. Sleep névre hallgató könyvből egy fejezetet a George Mason egyetemen, ami a helyszínen lévők szerint egy The Tribe nevű vámpír csoportról szólt. Bizonyára ha elkészül a Dr. Sleep, Hollywood rácsap, mint a legtöbb Stephen King könyvre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.