Hirdetés

Stephen King: Setét Torony - Ron Howard-féle fejlemények!

|

Igazi Stephen King klasszikussal van dolgunk, hiszen párszor már szót ejtettük a Setét Torony című remekmű filmváltozatáról, de a mélyen tisztelt rendező úr - Ron Howard - most frissítette tudástárunkat.

Hirdetés

Stephen King fantasy/horror szerzeménye megkapja a felhetőleg hasonlóan minőségi vászonra vitt verziót, Ron Howard pedig a következőket tette hozzá eddigi infóinkhoz: nagyon komolyan veszi a projektet, némileg szabadon értelmezve nagy mozgástérrel lát neki, és a casting-ot is megemlítve kifejtette, hogy leginkább Viggo Mortensen-t szeretné meggyőzni a főszerepre. Ám ha ez valamilyen okból kifolyólag nem valósulhatna meg, nem utasítaná el Daniel Craig, Hugh Jackman vagy Jon Hamm jelentkezését sem. Természetesen még a szkript sincs kész, így túl korai találgatni a stábbal kapcsolatbna, de amint további érdekességek derülnek ki, mi itt leszünk, hogy tudósítsuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.