Hirdetés

Készül a Tűzgyújtó remake

|

A Universal és a Blumhouse Pictures közös produkciójaként ismét vászonra kerül Stephen King 1981-ben megjelent Tűzgyújtó (Firestarter) című regénye.

Hirdetés

A kötet első feldolgozása Drew Barrymore főszereplésével 1984-ben került a mozikba, bár visszafogott sikernek örvendett. A történet középpontjában egy Charlie nevű kislány áll, aki képes az elméjével tüzet csiholni, s ennek okán egy kormányzati szerv mindent megtesz, hogy megszerezze a lányt. Amikor azonban végeznek Charlie édesapjával, a gyermek utat enged képességeinek és bosszút áll a gyilkosokon.

Hirdetés

A készülő remake-re már csak azért is érdemes odafigyelni, mert a produceri feladatokat az a bizonyos Jason Blum látja el, aki Oscar-jelölést kapott a Whiplash-ért, illetve a nevéhez köthetőek még olyan alkotások, mint a Széttörve és a Tűnj el!.

A rendezői székben az Oscar-díjas Akiva Goldsman (Egy csodálatos elme, Téli mese) ül, aki nemrég csatlakozott a Tranformers franchise-hoz és akinek egyébként sem ismeretlen Stephen King munkássága, hiszen a Setét torony című adaptáció létrejöttében is részt vett.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.