Hirdetés

Stephen King: Végítélet - Vászonra vele!

|

Stephen King szerzeményei legendás távlatokat nyitnak meg a producerek és pénzes emberek előtt, a legtöbbjük tartalmaz annyi és olyan pluszt, ami remek egész estés filmet eredményezhet.

Hirdetés

A Warner Bros. és a CBS Films kettőse szerezte meg Stephen King 1978-as horror kötetét, a Végítéletet. A nem gyenge sztori szerint egy vírus végigsöpör egész Amerikán kiírtva az emberiség nagy részét, ám páran immunisak voltak a fertőzésre. Egy nap mindannyian álmot látnak, ahol a két véglet hívja őket (a Gonosz és a Gondviselés) és nekik kell eldönteniük, mivel teljesítik be a sorsukat. A produceri munkálatokat Roy Lee látja el, jelenleg pedig keresik a rendezőt és a forgatókönyvírót. Annyi biztos még, hogy Stephen King segítségével készítik el a filmet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.