Hirdetés

Stephen Kingnek nem lesz köze Pennywise előzménytörténetéhez

|

Stephen King azért kíváncsian várja, hogy mit hoznak ki belőle.

Hirdetés

Stephen King egyik legnépszerűbb és sokak szerint legjobb regényéből eddig két adaptáció is készült: egy tévéfilmes még 1990-ben, valamint 2017-ben és 2019-ben (egymás folytatásai voltak). Utóbbi filmek sikeréből kiindulva nem csoda, hogy egy újabb bőrt szeretnének lehúzni a témáról: a Welcome to Derry című sorozat a régmúltba kalauzolna vissza, amelyben Pennywise korábbi csínytevéseit mutatná be. Stephen Kingnek azonban ehhez szigorúan véve nem lesz sok köze. 

Hirdetés

A híres és imádott, horrorregényekkel ismertségre szert tett író erről a projektről, a saját hozzáállásáról a Bloody Disgusting nevű oldal egy podcast-műsorában beszélt és a következőket mondta: 

Nos, nincsen semmilyen kapcsolatom Pennywise-zal most és még inkább semmilyen szándékomban nem áll visszatérni az Az-hoz...[...] Andy és Barbara Muschietti fogják megcsinálni a Welcome to Derry-t, vagy legalábbis van szó róla. És van egyfajta kezetrázós üzletük, azt hiszem az HBO Max-szal. Érdekes lehetőség megcsinálni ezt. Beszéltek az előzményről. Egy okés ötletnek tűnt nekem. Szívesen megnézném, mit művelt 27 évvel az ötvenes évek előtt.

Arra tehát ne számítsunk, hogy bármiféle ötlettel előrukkol majd King, hogy azzal is segítse az írókat, ahogy arra se, hogy egyszer csak megjelenik egy új King-regény, amelyben visszatér ehhez a világhoz. Nem mintha teljesen idegen lenne tőle az, hogy bizonyos elemekhez, karakterekhez visszatér az írásaiban, hiszen például Castle Rock kisvárosa több történetében felbukkan, de a Randall Flagg nevű figura is kilenc regényében teszi tiszteletét. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.