Hirdetés

Stephen Merchant is a Farkas 3 stábját erősíti

|

Újabb névvel és egyben egy újabb ismerős arccal bővült a Farkas 3, vagyis az utolsó Wolverine film gárdája.

Hirdetés

Ahogy a hét elején érkező X-Men: Apokalipszis előzetesében Farkas kiengedte adamantium karmait, úgy kezdtek el egyre gyakrabban szállingózni a hírek a jövő márciusban érkező karmolászós kalandhoz, amellyel Hugh Jackman búcsúzik is a szereptől (hogy valaki átveszi-e tőle, az viszont még a jövő zenéje). És úgy fest, hogy az előző különálló filmet is jegyző James Mangold kiemelt szerepet szán a brit aktoroknak.

Hirdetés

Azt már rég tudni, hogy Patrick Stewart X professzorának kiemelt szerep jut, a héten bejelentették, hogy Richard E. Grant is a stábot erősíti, a tőle elvárható negatív szerepben. Most a brit The Office-ból vagy Az a bizonyos első évből is ismert komikus, Stephen Merchant is csatlakozott a csapathoz, akiről Granthez hasonlóan nem tudjuk, hogy konkrétan kit fog alakítani, de nem lennénk meglepve, ha a komikus-író egy vicces szerepben tűnne fel, ugyanakkor az sem lehetetlen, hogy most megpróbál kitörni ebből a skatulyából.

A szkriptet a viszonylag ismeretlen David James Kelly körmöli majd, amely az Old Man Logan alapján készül majd (hogy ebből mit vesz át a különböző jogi bonyodalmak miatt, az még kérdéses) és rebesgetik, hogy Kardfog is visszatér benne, a Loganhez hasonlatosan felejtésre ítélt X-Men: Kezdetek - Farkasban is látható Liev Schreiber tálalásában, amelyben Ryan Reynolds azóta sikeresen rehabilitált "Deadpoolja" (kell az az idézőjel) is feltűnt. Farkas utolsó (?) karmolása 2017 március 3-án válik esedékessé.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.