Hirdetés

Stephenie Meyer további Alkonyat könyveket ír?

|

Egy sajtótájékoztatón az Alkonyat széria szerzője, Stephenie Meyer elárulta, hogy további regények írását tervezi a közeljövőben - nyilván a rajongók legnagyobb örömére.

Hirdetés

Ahogyan J.K. Rowlings a Harry Potter esetében, úgy Stephenie Meyer sem tud elszakadni legnagyobb sikerének számító Alkonyat művétől, ezért várható volt, hogy a befejező résznek számító Hajnalhasadás után is megmarad kitalált és bejáratott univerzumánál. Az Alkonyat: Hajnalhasadás 2. részének sajtótájékoztatóján megkérdezték az írónőtől, hogy mik a tervei a sorozat jövőjét illetően, Meyer pedig nem meglepő módon elhintette, hogy nem tartja kizártnak újabb Alkonyat regények elkészítését. Saját bevallása alapján jelenleg nincsenek kész tervei, de nem ellenzi azt, hogy tovább bővítse vámpíros világát. Akadnak még olyan karakterek, akiknek történetét szívesen elmesélné. Nem mostanában fog nekilátni, de fogalma sincs, hogyan fog érezni évek múlva, tehát bármi lehetséges. Mikor valaki megkérdezte a sajtó tagjai közül, hogy akkor esetleg átadná-e másnak a stafétabotot, hogy más szerző készíthessen Alkonyat regényt, akkor Meyer azt mondta, hogy úgy érzi magát, mint egy anya és a könybéli karakterek a gyermekei... A legjobban azonban a filmváltozat jogait birtokló Lionsgate örülne annak, ha az írónő folytatná munkásságát, hiszen további epizódokat forgathatnának.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.