Hirdetés

Steve Coogan és John C. Reilly alakítja majd Stant és Pant

|

Hirdetés

Nemsokára film készül majd a BBC Films jóvoltából a 20. század nagy komikusduója, Stan Laurel és Oliver Hardy életének egy töredékéből Stan & Ollie címmel. És a Screen Daily szerint már meg is találták hozzá a két főszereplőt. Steve Coogan alakítja majd Laurelt, és John C. Reilly lesz Hardy. A történet az 1953-as brit turnéjukról fog szólni. Ekkor már túl vannak a fénykorukon, és bizonytalan jövő előtt állnak. De ezen az úton újra megtalálják egymást és a rajongókat, majd együtt kell múltjukkal, és Hardy romló egészségével szembe nézni.

LONDON, ENGLAND - OCTOBER 02: Steve Coogan attends the UK Gala screening of "Northern Soul" at Curzon Soho on October 2, 2014 in London, England. (Photo by Anthony Harvey/Getty Images)
Jeff Pope író, aki többek között a szintén Steve Coogannel készült Philomena-t is jegyzi, így fogalmazott az új projekttel kapcsolatban:
Stan Laurel és Oliver Hardy a hőseim. Ha meglátom a filmjeiket, még mindig úgy érzem magam, mint egy 6 éves, aki szombat délelőtt lelkesen figyeli őket a tévében. Tudom, hogy nagy felelősség életre kelteni őket a filmvásznon, de igyekeztem nem túl idealizált, gyermeteg módon ábrázolni a két komikust. Ők lélegző, élő karakterek, akik hibáznak és meghasadnak. Olyan sok részlet és tény után kutattunk ehhez, hogy az hihetetlen. De minden erőfeszítésünk a szeretetünkből ered, és nagyon remélem, hogy eredményes lesz.
Pope egyúttal a producere is lesz a műnek, és Jon S. Baird (Mocsok) ül majd a rendezői székben. Az elmondottak alapján inkább drámára, vagy dramedy-re számíthatunk, mint vígjátékra. Ez talán jobb is így. Kinek mi a véleménye a Laurel & Hardy életrajzi filmről?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.