Hirdetés

Steve Jobs - Traileren az Apple atyja (Frissítve)

|

Hirdetés

Már készült egy nem túl nívós feldolgozás az Apple innovátoráról, Ashton Kutcherrel a főszerepben, de ott a Steve Jobs és Kutcher  közti kísérteties hasonlóságon kívül nem sok mindent tudtak felmutatni az alkotók. Viszont már annak készültekkor szó volt egy párhuzamos projektről, ami nem az Apple vezér életét dolgozta volna fel, hanem három nagy, a cégre azóta is jellemző bejelentés előtt mutatta volna be az egyesek szemében zseni, másokéban csaló Jobs személyiségét, mindezt persze a pergően intelligens dialógusok mesterének, Aaron Sorkinnak a tollából. És sokáig David Fincher kardoskodott a film mellett (ami a Social Network után egy remek reunion lett volna Sorkinnal), azonban végül megunta a huzavonát, így a rendezői szék nem kisebb névnél landolt, mint Danny Boyle. Ugyanilyen problémás volt a főszereplő megtalálása, hiszen emlegették Leonardo DiCapriót, Matthew McConaugheyt és Christian Bale-t végül a nem kevésbé zseniális Michael Fassbender bújhatott a fekete garbóba. Mellette még feltűnik Kate Winslet, mint a cég egyik alapítója Joanna Hoffman, a mostanság egyre inkább reneszánszát élő, és a Híradósok által a Sorkini dialógokkal könnyebben megbirkózó Jeff Daniels mint John Sculley, az Apple korábbi vezérigazgatója, valamint a füvezős nagymackó szerepkört ezúttal hátrahagyó Seth Rogen, mint Steve Wozniak. Az előzetes a koncepcióhoz mérten kellően minimális, de hatásos, a filmre pedig októberig várnunk kell. Frissítés: megérkezett a feliratos változat is! Frissítés #2: Befutott az új, közel háromperces előzetes is, amelytől kirázza az embert a hideg és a kifejezés pozitív értelmében! Új trailer:  https://www.youtube.com/watch?v=aEr6K1bwIVs Régi:  Feliratos: https://www.youtube.com/watch?v=FqBcplU8Ag4 Eredeti:  https://www.youtube.com/watch?v=IeOxo7o9T8Q

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.