Hirdetés

Steven Price felel majd az Ant-Man zenéjéért

|

Edgar Wright rendező tegnap jelentette be, hogy a Gravitáció zeneszerzője, Steven Price írja majd az Ant-Man film zenéjét.

Hirdetés

Price tegnap BAFTA díjjal távozott, amelyet a Sandra Bullock és George Clooney sci-fijének eredeti filmzenéjéért vehetett át. Price és Wright korábban olyan filmeken dolgoztak együtt, mint a Világvégén, előtte a Scott Pilgrim a világ ellen, de ő jegyzi még pl. az Idegen arcok és az ősszel érkező II. világháborús dráma, a Fury filmzenéjét is. Az Ant-Man film főszereplői között megtaláljuk Paul Ruddot és Michael Douglast. A Marvellel tárgyal még Michael Pena, Clifton Collins Jr. és Evangeline Lilly is. Amerikai premier 2015. július 17-én. Várjuk?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.