Hirdetés

Steven Seagal a Predator 2 szerepére pályázott

|

A film rendezője, Stephen Hopkins mesélte el az abszurd történetet.

Hirdetés

Akármennyire is közepesre sikeredett a Predator 2, a franchise rajongóinak többsége mai napig a második legjobb Predator-filmként tartják számon. Hogy vajon az új felvonás, a Prey letaszítja-e ezen képzeletbeli második helyről, az majd kiderül hamarosan, mindenesetre most az 1990-es folytatásról láttak napvilágot új érdekességek.

Hirdetés

Bár a készítők mindenképp szerették volna szerepeltetni az első rész főhősét, Arnold Schwarzeneggert, a színész nem ért rá, így Gary Busey bukkant fel egy különleges ügynök szerepében, akivel összekötötték a két filmet. Mint most a Scream Magazine-nak elárulta a rendező, Stephen Hopkins, kezdetben felmerült az ötlet, hogy Busey helyett egy másik akciósztárt, Steven Seagalt castingolják.

Igen ám, de az azóta mindenféle botrányba keveredett Seagalnak egészen más elképzelései voltak a szerepről. Hopkinst állítólag egy fegyverekkel teli szobával várta a közös megbeszélésen, melyen kifejtette, hogy egy CIA által alkalmazott pszichiátert akar alakítani, aki jártas a harcművészetekben és még fegyvere is van. Seagal annyira hajthatatlan volt a szerepet illetően, hogy Hopkinsnak még azt a lehetőséget is felkínálta lefizetés gyanánt, hogy a saját farmján gránátvetővel mulassanak. Az ajánlat azonban érthető módon visszafelé sült el, és a filmben végül nyoma sem maradt a Seagal által felvázolt karakternek.

Ti szerintetek jól döntött Hopkins, hogy elkaszálta Seagal ötletét?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.