Hirdetés

Steven Seagal nem lesz Feláldozható

|

Az ezerarcú Steven Seagal elárulta, hogy nem kíván csatlakozni a Stallone féle Feláldozhatókhoz, és arról is beszélt, hogy szerinte Liam Neeson nem akció filmekbe való.

Hirdetés

A feláldozhatók 3 kapcsán felmerült, hogy Seagal is csatlakozhat a filmhez, ám nem így történt és mostmár azt is tudjuk miért. A színész egy interjú során a következőt nyilatkozta: "Egyszerűen nem kedvelek pár olyan embert aki benne van ebben. Az élet túl rövid ahhoz, hogy vicces emberekkel dolgozzak együtt." Azt persze nem árulta el, hogy konkrétan kikre gondol, de valószínűleg Sylvester Stallonéról vagy éppen a producer Avi Lernerről lehet szó. Seagal végül a mai akció sztárokról is kifejtette véleményét: "Változnak az idők. Már nem kell hogy akció hős vagy harcművész legyél, csak oda kell állnod a többit pedig pénzzel és speciális effektekkel megoldják. Nézzük csak Liam Neesont. Nemtud harcolni, nem is kimondottan akció hős, de folyamatosan akció filmekben szerepel. Úgyhogy ez jelent valamit. Ő egy nagyszerű drámai színész, egy nagyszerű fickó. De akció hős-e? Nem. Jól verekszeik, jó harcos-e? Nem. Legyünk őszinték."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.