Hirdetés

Steven Spielberg arra számít, hogy a képregényfilmek a western sorsára jutnak

|

Hirdetés

Két évvel ezelőtt, amikor Steven Spielberg azért küzdött, hogy filmjét, a Lincolnt a mozik is bemutassák, felemelte a hangját Hollywood üzletstratégiája ellen. Szerinte az álomgyár az "összeomlással flörtölget", ugyanis ha így folytatják, akkor néhány óriási büdzséből készült film bukása bajt okozhat számukra. Azóta segített újraéleszteni az egyik valaha készült legsikeresebb filmsorozatát egy újabb rész erejéig. A Jurrassic World az idei nyár legnagyobb sikere lett rövid idő alatt, nem is sokkal később pedig a világ harmadik legnagyobb bevételű filmjévé avanzsált, ezek után a folytatás nem is kérdés. De a kultrendező még mindig bizonytalan a filmipar jövőjét illetően, főképp az új bizniszmodell miatt aggódik, amelynek középpontjában a szuperhősfilmek állnak. Új alkotása, a Kémek hídja népszerűsítése közben így nyilatkozott az Associate Press-nek:

Eljön majd az idő, amikor a szuperhősfilmek a western sorsára jutnak. Persze jelenleg virágzik az ipar, én csak azt mondom, hogy mint minden hasonló ciklusnak, ennek is véges az ideje a popkultúrában. Eljön majd a nap, amikor egy újabb zsáner feltűnik és leváltja ezeket a mitológikus történeteket. Lehet, hogy ebben a pillanatban is egy fiatal elme ennek az új dolognak a felfedezésén gondolkozik.
Spielberg megtörtént eseményeken alapuló hidegháborús drámája a Terminál óta először egyesíti  őt újra Tom Hanks-szel. A kettőjük legújabb Oscar esélyes produkciója, a Kémek hídja idén novemberben érkezik majd a magyar mozikba. Mit gondoltok Steven Spielberg gondolatáról? https://www.youtube.com/watch?v=KYZjBKKvOns
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.