Hirdetés

Steven Spielberg minisorozatot készít

|

Minisorozatot, méghozzá Bonaparte Napoleon életéből.

Hirdetés

Az 1960-as években Stanley Kubrick már meg akarta filmesíteni: Ellátogatott forgatási helyszínekre és készített rengeteg képet, jegyzetet és feljegyzést, de az MGM és az United Artists is kihátrált, mondván, hogy túl drága lenne. Spielberg azonban elhatározta , hogy megvalósítja a projektet. Csak nem mozifilm lesz belőle, hanem minisorozat. Nem ez az első alkalom, hogy Spielberg elővesz egy régi Kubrick-tervezetet; az  1990-es években Kubrick átadta a "Mesterséges értelem" forgatókönyvét Spielbergnek, aztán láttuk mi lett belőle. A minisorozat mellett reméljük lesz ideje a Jurassic Park 4-re is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.