Hirdetés

Stiller: kommandós és rendező

|

Minden színésznek más oka van rá, hogy játsszon. Ben Stiller például azért csinálja, mert elvárják tőle.

Hirdetés

A világ egyik legnépszerűbb és legsikeresebb komikusa igazából rendezni szeret és rendezni szeretne: a filmstúdiók viszont úgy gondolják, nekik színészként van szükségük rá, hiszen vele szinte biztos a siker. Ezért, amikor Ben Stiller meg akarta rendezni nagyköltségvetésű komédiáját, a The Secret Life of Walter Mitty-t, a stúdió feltételül szabta neki, hogy vállaljon szerepet egy másik filmjében. Sőt, ahogy a The New Yorker beszámol róla, úgy látták, hogy igazából az a jó, ha legalább három főszerep esik egy rendezésre. Stiller végül igent mondott a Kertvárosi kommandó-ra (The Watch, hazai bemutató: augusztus), és utólag belátta: azért játszani se rossz dolog.
– Vince Vaughn-nal meg Jonah Hill-lel végigmarháskodtuk a forgatást – nyilatkozta Stiller. – Ennél nagyobb bajom ne legyen, minthogy ilyen munkákat kell elvégeznem. De azért én igazából a rendezésre vágyom. /InterCom/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.