Hirdetés

Reszkessetek, betörők újragondolás készül Ryan Reynolds főszereplésével

|

Természetesen felnőtteknek szóló tálalásban.

Hirdetés

A Fox láthatóan megtalálta a módját, hogyan keressen még több pénzt a valaha volt egyik legnagyobb bevételű vígjátéka, a Reszkessetek, betörők alapkoncepciójával: A Stoned Alone című projekt egy férfiról szól, aki a karácsonyi síelésre tartva véletlenül lekési a repülőgépét. Vigasztalásul otthon aztán jól beszív, miközben egyre jobban eluralkodik felette a szorongás - kiderül, hogy betörtek hozzá, és önkívületi állapotban, paranoiától övezve kell szembenéznie a tolvajokkal.

Hirdetés

Az R-besorolású, vagyis értelemszerűen felnőtteknek szóló komédiát Augustine Frizzell (Krisha, Never Goin' Back) fogja dirigálni a Gentlemen Lobsters és a The Package című sorozatok íróinak, Kevin Burrows és Matt Mider forgatókönyve alapján. A Deadpool-filmek sztárja, Ryan Reynolds produceri szerepet tölt be, és emellett minden esély megvan rá, hogy egyben a főszereplőt is életre keltse a produkcióban.

Az eredeti Reszkessetek, betörők 1990-ben jelent meg Macaulay Culkinnal, és egy akkoriban elképesztő összegnek számító 476,6 millió dolláros bevételt hozott, amely a mai árfolyamban számítva 896,46 milliónak felel meg. A film popkulturális jelenséggé vált (erről mi pláne tudnánk mesélni karácsony táján), és még két - sokkal kevésbé meleg fogadtatású - folytatást is eredményezett.

A Stoned Alone megjelenési dátumáról egyelőre nincs semmilyen információ. Ti mit gondoltok az elképzelésről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.