Hirdetés

Storks Teaser - A gólya hozza a babát (Frissítve)

|

Hirdetés

A szüleim kicsinek azzal etettek, hogy a babát a gólya hozza, ezért is kérdezgettem nagy szemekkel, hogy a drága hugicám biztos nem fázott-e meg a hosszú út során... Bárki is találta ki ezt a gyermeki ártatlanságot védő mesét, szeretném megkérdezni, hogy mégis honnan jött az ihlet. A Lego kaland készítői ezúttal ehhez a legendához nyúltak és szép kis rajzfilmet kanyarintottak belőle, legalábbis az első Teaser a Storks-hoz nagyon jól sikerült: Frissítés: megérkezett a szinkronos előzetes, a magyar cím pedig: Gólyák. Szinkronos:

Gólyák - Szinkronos előzetsMegérkezett a #Gólyák című új animációs családi film első szinkronos előzetese, melyet itt nálunk, a MozIComon láthattok először! Ősztől a mozikban! :) Közzétette: MozICom – 2016. február 3.
Eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=E5FkHnLpIGA Szóval, lehet, hogy régen még a gólyák hozták a kis csöpségeket, de manapság már csak inkább csomagokat szállítanak hatalmas vállalatoknak. Junior imádja a munkáját, akit hamarosan elő is léptetnek, mert az egyik legjobb gólya futár. Egy véletlen eset során azonban, Junior aktiválja a gyerekkészítő masinát, így "születik" meg egy engedélynélküli imádnivaló kislány. Junior és legjobb barátja, Tulip (az egyetlen ember a gólya hegyen), felkerekedik az első igazi küldetésükre, hogy a hagyományos módszerekkel szállítsa le a babát. Az út tele lesz kalanadokkal és izgalmakkal, és a végén talán emlékezteti a gólyákat az igazi küldetésükre, hogy családokat tegyenek teljessé és csodákat vigyenek véghez. A szereplőknek olyan színészek kölcsönzik majd a hangjukat, mint: Andy Samberg, Kelsey Grammer, Keegan-Michael Key és Jordan Peele. Premier 2016. szeptember 23-án.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.