Hirdetés

Straight Outta Compton - Red Band Trailer (16+)

|

Hirdetés

A 80-as évek közepén a kaliforniai Compton utcái számítottak az egyik legveszélyesebb környéknek az államban. Innen származott az az öt fiatal srác akik brutálisan őszinte zenéjükkel lázadtak az őket elnyomó hatóságok ellen, ezzel pedig hangot adtak az elnémított generációjuknak. A Straight Outta Compton egy megdöbbentő történetet mesél el arról, hogyan forradalmasították ezek a fiatalok a zenét és a popkultúrát, mellyel egy kultúrális háborút izzítottak be. A Straight Outta Compton 2015 augusztus 14.-én érkezik a mozikba F. Gary Gray rendezésében. Főbb szerepekben O’Shea Jackson Jr., Corey Hawkins és Jason Mitchell, mint Ice Cube, Dr. Dre és Eazy-E. https://www.youtube.com/watch?v=3N35cBWSeSs

straightouttacompton0006
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.