Hirdetés

Straight Outta Compton trailer - Ice Cube és Dr. Dre csapatának története első kézből

|

Hirdetés

Az N.W.A., vagyis Niggaz With Attitudez a 80-as évek közepén alakult olyan srácokkal, akiket később Dr. Dre, Ice Cube, Eazy-E és DJ Yella néven ismert és szeretett a világ és akiknek köszönhetően 87-ben megszületett a gengszterrap. A csapatról a két eredeti tag, Ice Cube és Dr. Dre produceri felügyeletével készül film Straight Outta Compton címmel, ebből láthattok egy hangulatos trailert. Az F. Gary Grey (Nincs alku, Az olasz meló, Túl mindenen, Törvénytisztelő polgár) által rendezett életrajzi film egyik érdekessége, hogy Ice Cube-ot a fia, OShea Jackson Jr. alakítja majd, míg Corey Hawkins Dr. Dre, Jason Mitchell Eazy-E, Aldis Hodge MC Ren, Neil Brown Jr. pedig Dj Yella lesz. Feltűnik majd a vásznon Paul Giamatti is, aki az eredeti menedzserüket, Jerry Hellert alakítja. A cím egyébiránt a csapat 1988-as debütáló albumáról kapta a nevét. https://www.youtube.com/watch?v=oyoew4T74_w A Straight Outta Compton augusztus 14-től lesz látható külföldön, de arról egyelőre nem tudunk, hogy itthon is bemutatják-e. Pár karakterposztert azért mutatunk még a srácokról: [gallery ids="48684,48685,48686,48687,48688"]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.