Hirdetés

Jön a Stranger Things negyedik évada, ráadásul teaser is érkezett hozzá

|

"Nem Hawkinsban vagyunk többé."

Hirdetés

Habár mindenki számára teljesen egyértelmű volt, hogy nem marad elvarratlanul a Netflix sikersorozata, azért rajongói szemmel nagyszerű ilyen hírekkel szembetalálkozni: A streamingóriás ugyanis a minap hivatalosan is bejelentette a Stranger Things negyedik évadának érkezését, mellé pedig egy kedvcsináló videót is közzétett a folytatás kapcsán.

Hirdetés

A rövid, mindössze negyven másodperces ízelítőben természetesen még nem konkrét felvételeket láthatunk a soron következő epizódokból, egyrészt azért, mert ez a videó csak bejelentésként szolgál, másrészt pedig abból az egyszerű okból kifolyólag, hogy legjobb tudomásunk szerint egyelőre kezdetét sem vette a forgatás. Az viszont mindenképpen kiderül belőle, amit már a harmadik évad befejezése is sejtetett a Byers család költözésével, vagyis a továbbiakban nem csak az Indiana állambéli Hawkinsra korlátozódik majd a történet. A "Nem Hawkinsban vagyunk többé" szlogen legalábbis kétségkívül ezt sejteti, és abban is biztosak vagyunk, hogy ez a lépés - amit sokan már a korábbi évadokban láttak volna - a széria előnyére fog válni.

Ha mindez viszont nem lenne elég, a Netflix egy többéves, tévésorozatok és filmek gyártására egyaránt vonatkozó szerződést ütött nyélbe a Duffer fivérekkel, vagyis a Stranger Things mögött álló kreatív elmékkel. A sajtóközleményben a következő olvasható:

"A Stranger Things segítségével a Duffer testvérek meghódították a nézőket szerte a világon, és nem is lehetnénk boldogabbak, amiért az együttműködésünk új szintekre lép a jövőben, hogy más filmes és tévés projektekben is kamatoztathassák ragyogó képzeletüket, amelyeket a tagjaink imádni fognak. Alig győzzük kivárni, mit tartogatnak a Duffer tesók, amikor kilépnek a Tótágas világából."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.