Hirdetés

A Stranger Things Eleven-je csatlakozott a Godzilla 2-höz

|

Millie Bobby Brown-nal gazdagodott a Godzilla folytatásának stábja.

Hirdetés

A Legendary Entertainment bejelentette, hogy a Stranger Things-ben kiemelkedő alakítást nyújtó Millie Bobby Brown csatlakozott a Godzilla: King of the Monsters stábjához. A fiatal színésznőt nemrégiben a Screen Actors Guild és a People's Choice díjátadók is jelölték a Netflix sorozatban nyújtott teljesítménye miatt.

Hirdetés

Brown az első stábtag, akit hivatalosan bejelentettek a folytatásra, amelyet Michael Dougherty (Krampusz) és Zach Shields írnak, valamint mint kiderült, Dougherty rendez.

Egyelőre sejtésünk sincs, hogy pontosan miről fog szólni a Godzilla 2, de a stúdió korábban elárulta, hogy több szörny felbukkanására számíthatunk, köztük Rodan, Mothra, és King Ghidorah-éra is, valamint néhány eredeti fenevad sincs kizárva a képből, mint amilyen a 2014-es film MUTO-ja volt.

A folytatás részese lesz a Legendary és a Warner Bros. szörny univerzumának, amelynek következő darabja hamarosan megérkezik a Kong: Koponya-sziget formájában. Ha minden a tervek szerint halad, akkor a két óriási bestiát 2020-ban egymásnak is eresztik a Godzilla vs King Kongban.

A Godzilla: King of the Monsters 2019. március 22-re van datálva.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.