Hirdetés

Strangerland - Fotó és Szinopszis

|

Megérkezett a Strangerland című thriller szinopszisa, melynek főszereplői Nicole Kidman, Joseph Fiennes és Hugo Weaving.

Hirdetés

A történetről: Catherine és Matt Parker (Kidman és Fiennes) próbálnak hozzászokni új életükhöz a távoli ausztrál sivatagi városkában, Nathgariban. A kedves házaspár azonban egy kicsit magának való, nem akarnak túl közel kerülni senkihez. De minden megváltozik amikor egy hatalmas éjszakai homokvihar során két gyermekük, Lily és Tom eltűnnek a sivatagban. Nathgarit hátborzongató vörös por és sötétség lepi el, a lakosok pedig a helyi rendőr, David Rae (Weaving) vezetésével megkezdik a keresést. Hamar világossá válik, hogy talán valami szörnyűség történhetett a gyerekekkel. Hamarosan felüti fejét a gyanú, pletykák kezdenek el terjengeni és ősi benszülött legendákról suttognak, melynek eredményeként a város hamarosan a pár ellen fordul. Ahogy a hőmérséklet emelkedik, és a túlélés esélyei csökkenek, Catherine és Matthew a szakadék szélén próbálják átvészelni a gyerekeikkel történt bizoytalan eseményeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.