Hirdetés

Stratton: Dominic Cooper jön Henry Cavill helyére

|

Hirdetés

A Comingsoon cikke szerint Dominic Cooper veszi át Henry Cavill szerepét a Stratton című filmben. Cavill június elején, alig egy héttel a forgatás előtt jelentette be, hogy kilép a projektből - a gyártó GFM Films-nek pedig eddig tartott, hogy megtalálják az utódját. Cooper a címszereplő John Stratton-t, az Egyesült Királyság Különleges Erőinek ügynökét játssza majd, aki egy nemzetközi terrorista sejt nyomában van.   A Stratton rendezője, Simon West (Lara Croft: Tomb Raider, A feláldozhatók 2.) így nyilatkozott Cooper-ről:  

"Dominic Cooper-t tehetsége, sokoldalúsága és eredetisége tökéletessé teszi arra, hogy egy teljesen új és emlékezetes akcióhőssé váljon."
  Cooper bejelentése mellett a stúdió nyilvánosságra hozta más, egyéb színeszek nevét is, akik részt vesznek majd a projektben. Így már tudjuk, hogy a filmben szerepet kapott Austin Stowell (Whiplash), Tom Felton (Harry Potter-filmek), Gemma Chan (Humans), Tyler Hoechlin (Farkasbőrben), Thomas Kretschmann (A bosszúállók: Ultron kora), Derek Jacobi (A király beszéde), Connie Nielsen (Gladiátor) és Jake Fairbrother (Skyfall) is. A történet az álnéven alkotó Duncan Falconer nyolc részes könyvsorozatán alapszik - aki maga is Különleges Vízi Szolgálat (Special Boat Service - SBS) szolgálatában állt. A Strattson-könyvek még nem jelentek meg magyar fordításban - de láttunk már olyat, hogy a filmadaptáció ösztönzőleg hatott a hazai kiadókra, így talán a premierig egy magyar kiadás is összejöhetne.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.