Hirdetés

The Nye Incidents - Földönkívüliek szállják meg a tévécsatornákat

|

Hirdetés

Tévésorozatot készít a The Nye Incidents című képregényből a YRF Entertainment - amely egyébként a cég első televíziós produkciója lesz. Whitley Strieber és Craig Specter közös képregényének főszereplője egy megszállott, de racionális orvosszakértő, aki egy sorozatgyilkos után nyomoz. Munkája során azonban olyan holttesteket talál, amelyek földönkívüli lények jelenlétére engednek következtetni...

NYE2

Whitley Strieber munkásságára egyébként jellemző az ufó-téma: legtöbb ismert regénye mind arról szól, hogy főszereplői miként kerülnek kapcsolatba földönkívüliekkel. A The Nye Incidents nem az első műve lesz, amelyet adaptálnak. 1998-ban például az Idegenek áldozata (Communion) című könyvét filmesítették meg Christopher Walken főszereplésével, illetve az Alien Hunter-trilógiája adta az alapot a SyFy csatorna 2016-ra ígért, Hunters című sorozatának.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.