Hirdetés

A Warner David Ayernek tesz szívességet a Suicide Squad újraforgatásával

|

Hirdetés

Akkor tisztázzunk mindent mégegyszer mielőtt rátérnék David Ayerre és a Twitter bejegyzésére. A Warner úgy döntött, hogy a Suicide Squadot (Öngyilkos osztag) egyes jeleneteit újra kell forgatni, mert úgy ahogy jelenleg van szerintük nem jó. Hivatalos indoklást akkor sem és egészen a mai napig nem kaptunk tőlük. Természetesen ilyenkor beindul a pletyka gépezet Hollywoodban, ez most sem volt másképp. Egyes források arra hivatkoztak, hogy a Batman Superman ellen az értékelések alapján nem csak, hogy megosztó volt, de sokan kifogásolták a film hangulatát, mert az túl depresszív és sötét volt, és ezért van szükség az újraforgatásokra. Megint mások azonnal nekiugrottak a Warnernek, hogy pánikszerűen tüzet oltanak, mert ha a Suicide Squad nem sikerül tökéletesre akkor tényleg bukták az egész univerzumukat. Ígéretet tettek arra is a fejesek, hogy kicsit könnyedebb irányba terelik az eseményeket, miközben a rajongók Zack Snyder távozása mellett kezdtek el inkább kampányolni. Bárki gondolhat bármit az események jelenlegi állásáról, de továbbra is nehéz elmenni a tény mellett, ha a Suicide Squadnak valóban szüksége van az újraforgatásra, akkor azt miért halogatták ilyen sokáig? Miért nem tették meg ezt korábban, hogy az utómunkával később már ne kelljen kapkodni?  A bejelentés nem sokkal azután történt meg, hogy a Batman Superman ellen hétről hétre egyre katasztrófálisabb mértékben veszítette el a nézőit (hiába kasszasiker, ha a tervzett 1 milliárdos bevételt nem fogja elérni és a hazájában lehet alulmarad a Deadpoolal szemben is). Azóta Jai Courtney persze már elejtette, hogy mindenki félreérti a dolgot és semmi másról nincs szó, csak pár kiegészítő jelenetről, főleg ütősebb akcióról. Most David Ayer is megosztotta, hogy valójában miről van szó: https://twitter.com/DavidAyerMovies/status/719439142925373440?ref_src=twsrc%5Etfw

A #SuicideSquad "újraforgatása több humorért" őrűltség. Amikor egy stúdió szereti a filmed és megkérdezi, hogy mit szeretnél még, akkor elmondod! #ThanksWB #moreaction
Itt az utolsó hashtag lenne a fontos, mert ezzel Ayer megerősítette, hogy valóban több akciót akarnak felvenni. Arról nem is beszélve, hogy három hétre mindenki visszaáll a munkába, szóval nem csak kiegészítésekről van szó, hanem teljes jelenetekről. Nagyon értékelendő, ha egy stúdió megadja a rendezőnek azt a kreatív szabadságot, amire szüksége van ahhoz, hogy olyan filmet tegyen le az asztalra, amilyet ő elképzelt, de tényleg erről van szó? Az új előzetes megint nagyon jól volt összerakva, de a maradék három és fél hónapban a marketingeseknek még életben kell tartaniuk a hype vonatot és ez még rengeteg TV Spottal és talán még egy teljes előzetessel is járhat. A Warner kezéből mintha kezdene kicsúszni az irányítás, ami aggódásra adhat okot, de azért remélem, hogy Ayer kijelentése a többséget inkább megnyugtatja és bíznak a rendező készségeiben. Augusztus 5-én kiderül megérdemli-e Ayer a bizalmunkat.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.