Hirdetés

Submergence - Alicia Vikander csatlakozott a stábhoz

|

Hirdetés

Alicia Vikander (A dán lány, Ex Machina, Az U.N.C.L.E. embere) csatlakozott az X-Men franchise fiatal X professzorjához, James McAvoy-hoz a Submergence című filmben. A Submergence egy romantikus thriller, amely J.M. Ledgard azonos című könyvéből készül – és amely mű 2013-ban felkerül a New York Magazine „10 legjobb könyv”-listájára. A regényből Erin Dignam (Sárga zsebkendő) írta a forgatókönyvet, a rendezői székbe pedig a három Oscar-jelöléssel is büszkélkedhető Wim Wenders ült.

tumblr_mo4pl3R1Bp1r0tdg3o1_500

A történet középpontjában egy szerelmespár áll, akik több ezer kilométerre egymástól kerülnek élet-halál szituációkba. James dzsihadisták fogságába esik Szomáliában, Daniella pedig az óceán mélyére merült. Miközben egyikük sem tudja biztosan, hogy élve hazatérhet-e, visszagondolnak kapcsoltuk kezdeteire.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.