Hirdetés

Mégis visszatérhet Harley Quinn a James Gunn-féle Suicide Squadban

|

Margot Robbie talán nem marad ki az újragondolt folytatásból.

Hirdetés

A Forbes egy nagyobb lélegzetvételű cikkben értekezett a DC Moziverzum jelenéről és jövőjéről, ahol természetesen a James Gunn vezetésével készülő Suicide Squad - Öngyilkos osztag folytatásáról is esett néhány szó. Noha a jelentés eredeti változatában külön kiemelték, hogy a Margot Robbie által megformált Harley Quinn visszatérése nem túl valószínű, nemsokkal később a DC-hez közeli forrásokra hivatkozva megírták, miszerint mégis feltűnhet a karakter a produkcióban. 

Hirdetés

Arról ismét szó esett, hogy James Gunn forgatókönyve egyfajta rebootnak minősül, ugyanis - ezek szerint az első rész egyik legnépszerűbb pontjának bizonyult Harley Quinn kivételével - a film vadonatúj karaktereket fog felvonultatni, és állítólag semmilyen közvetlen kapcsolata nem lesz David Ayer mozijának eseményeivel. Mindenesetre úgy néz ki, nemcsak a nézők, de Margot Robbie is fulladásig lesz Harley-val az elkövetkezendő években, hiszen a színésznő jelenleg a 2020 februárjában érkező Birds of Prey (Ragadozó madarak) filmen dolgozik producerként és főszereplőként egyaránt, majd a hírek szerint rögtön utána kezdetét veszi a 2021. augusztus 6-ára kitűzött Suicide Squad 2. forgatása. 

Amit talán még érdemes kiemelni a Forbes cikkéből, hogy a Warner Bros. állítólag minden olyan projektet kukázott, amiben Jared Leto szerepet kapott volna a Bűn Bohóc Hercegeként, vagyis sem a tervezett Harley Quinn és Joker spin-off, sem pedig a szóló mozifilm nem fog elkészülni. Utóbbiért kifejezetten nem kár annak fényében, hogy októberben bemutatkozik a nagyközönség előtt Joaquin Phoenix Jokere Todd Phillips rendezésében, hiszen két különböző címszereplőt felvonultató alkotás néhány év különbséggel eléggé megzavarta volna az átlagnézőket (arról nem beszélve, hogy sokan már a Phoenix-féle verzió létjogosultságát sem tudják hova tenni, ami feltehetően teljesen elkülönül a nagy DC Moziverzumtól). 

Ti mit gondoltok a fentiekről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.