Hirdetés

A Suicide Squad 2 már R besorolású lehet?

|

Hirdetés

A "Deadpoolizmusról" már írtunk párszor, és hogy mivel járhat a film elsöprő sikere. Sokan leginkább arra fogadtak, hogy ez azt jelenti, eljött a közönséghez beszélős és a kis költségvetésű képregényadaptációik ideje, de még inkább, hogy végre maguk mögött hagyják ezek a filmek a teljesen értelmetlen és használhatatlan PG-13 besorolást. A Disney határozottan kijelentette, hogy ők továbbra sem fogják megcélozni az R kategóriát. Mondjuk miért is változtatnának bármit is, amikor ennyire jól megy nekik? A Fox értelemszerűen vezet, már a Wolverine 3. részét is durvábbra szeretnék venni, a Sony végleg feladta, a Universal a kispadról szemlél, tehát a Warneren a sor, hogy beálljon a sorba, főleg, mert az ő birtokában van a legalkalmasabb alapanyag, a DC. A Warner Bros. már korábban bejelentette, hogy majd lesz egy keményebb verzió a Batman Superman ellenből a lemezeken, de úgy néz ki, hogy valami komolyabban törik a fejüket. A legújabb pletykák szerint a Suicide Squad folytatása, amihez már bekérték az ötleteket, akár R is lehet. David Ayer szerint is van erre lehetőség, de azt már a legelején tisztázni kell:

Érdemes lobbizni érte. Ha valaki egy R filmet szeretne csinálni, akkor már azt rögtön az elején el kell dönteni, itt erről szó sem volt. Mindig is a PG-13 volt a cél és ezt maximálisan ki is használtuk. Lett egy kis éle, és egyfajta attitűdje. Megvan a saját hangja... Rengeteg minden van a filmben, ami meg fogja lepni a nézőket.
Egy R Suicide Squad remekül hangzik, csak nehogy átessünk a ló túloldalára és céltalan kaszabolásba forduljon át a dolog. Az Öngyilkos osztag augusztus 5-én nyit a mozikban.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.