Hirdetés

Megvan a Suicide Squad 2 rendezője

|

Egy igazi harcosról van szó.

Hirdetés

Hosszas huzavona után a Warner megtalálta a rendezőt a Suicide Squad 2 élére. A nyertes nem más, mint a Warrior - A végső menettel a mennybe menetelő, és a tavalyi A könyvelővel korrekt kritikákat bezsebelő Gavin O'Connor.

Hirdetés

Elgondolkodtató, hogy a Warnernek ismét a nyers férfi filmek egyik állandó direktorára esett a választása, elvégre Zack Snyder, David Ayer és O'Connor is elsősorban ezekkel szerzett hírt magának. A Suicide Squad kapcsán egyébként is igen illusztris rendezők nevei röpködtek: legutóbb a Non-Stopot és a Zátonyt jegyző Jaume Collet-Serra nevét rebesgették, de az Acélember és a Batman Superman ellen forgatókönyveit jegyző David S. Goyer, sőt maga Mel Gibson neve is szóba került, különösen azután, hogy beszólt a zsánernek.

A folytatásban Margot Robbie, Jared Leto és Will Smith garantáltan visszatér, és vélhetően Ben Affleck is (amennyiben ő marad Batman, amely állást már nem tudjuk nyomon követni), akivel O'Connor A könyvelőben már pazarul dolgozott együtt, amelynek a tervezett folytatásában a rendező szintén érdekelt. A bemutató vélhetően 2019-ben lehet esedékes, a forgatás pedig 2018 őszén kezdődhet, vagyis ezúttal nem 6 hét áll majd rendelkezésre a forgatókönyv elkészültére.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.