Hirdetés

Még több Harley és Joker a Suicide Squad bővített kiadásának előzetesében

|

Új előzetest kapott a Suicide Squad hamarosan megjelenő bővített vágása, amiben ízelítőt kapunk már most a kivágott jelenetekből.

Hirdetés

Nagyjából a hónap elején a Warner Bros. egy rövid kedvcsinálóval jelentette be, hogy a Batman Superman ellenhez hasonlóan a DC Bővített Univerzum újabb darabja is kap egy hosszabb változatot - minden bizonnyal remélve, hogy az majd javít a produkció nem túl rózsás helyzetén. A marketing természetesen ebben az esetben is elmaradhatatlan, így kaptunk ezúttal egy hosszabb előzetest a szóban forgó kiadáshoz, amiben többek között az óriási megosztottság jellemezte Jared Leto Jokeréről is láthatunk új képkockákat. Odafent magyar felirattal nézhetitek meg. 

Hirdetés

Alapból sem volt olyan pozitív visszhangja a hosszabb változat bejelentésének, mint azt talán a Warner remélte, ezen pedig csak a rontott a tény, miszerint összesen 11 percnyi eddig nem látott anyag kerül rá a korongokra. Míg a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala rendezői változata a maga plusz 30 percével nagyon sokat javított az adaptáción, nem tudjuk, hogy mit várjunk ezután a Föld "legrosszabb hőseitől". Kétségkívül Harley Quinn és Joker párosára fog nagyobb hangsúlyt fektetni a kiadás, de hogy ez elég lesz-e bármihez is, csak később derül ki. A bővített verzió digitálisan november 15.-én, Blu-Ray-en pedig december 13.-án lesz elérhető, a magyar megjelenésről nincs információnk egyelőre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.