Hirdetés

Suicide Squad - Hivatalos, hogy Killer Croc is benne lesz!

|

Hirdetés

A Warner Bros. bejelentette, hogy a Suicide Squad-ban felbukkan majd Killer Croc karaktere is, akit vásznon eleddig még nem láthattunk, viszont a Batman: Arkham videojátékokban már meggyűlt vele a baja a Denevérembernek.

A stúdió nem csak azt ismertette velünk, hogy Killer Croc is részese lesz a Suicide Squad-nak - bár várhatóan csak egy cameo erejéig -, hanem azt is megerősítette, hogy a karaktert az az Adewale Akinnuoye-Agbaje kelti életre motion capture segítségével, aki már a Thor: Sötét világban is megfordult a Marvel felén, most viszont a DC-nél is gonoszkodik egy kicsit.

killer-croc-suicide-squad-129504

A Suicide Squad április elején kezdődik, de már nem merünk olyasmit mondani, hogy nem lesz több szereplő,  hiszen Killer Croc példáját figyelembe véve még az utolsó pillanatban is jöhet bejelentés.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.