Hirdetés

Suicide Squad - Így néz ki Will Smith Deadshotként

|

Hirdetés

Adósotok vagyunk még pár fotóval a Suicide Squad forgatásával kapcsolatban, amelyeken Will Smith bukkan fel. Mint tudjátok ő lesz Deadshot, de az említett képkockákon valószínűleg még nem a végleges felszerelésében látható, inkább olyasmi ez, mint a Vadiúj vadnyugatban viselt gönce. A képek a Suicide Squad kanadai, torontói forgatásáról származnak, ahol Will Smith karaktere egy kislánynak vásárol. A jelenet minden bizonnyal még az azelőtti időkből származik, hogy Floyd Lawton felvette volna a Deadshot személyiségét, a képeken látható kislány pedig valószínűleg Zoe, a kislánya. Deadshot egy képzett mesterlövész, aki a megfelelő árért cserébe bárkit eltesz láb alól és Batman egyik legnagyobb ellenfele, ugyanakkor néha antihősként cselekszik. Vajon a 2016. augusztus ötödikén megjelenő Suicide Squad történetében mi készteti arra, hogy erre a pályára lépjen és mikor kapja meg a jellegzetes, kibernetikus szemét? Esetleg meggyilkolják a lányát? Kíváncsian várjuk a fejleményeket, addig is íme a galériánk: [gallery ids="51132,51133,51134,51135,51136,51137,51138,51139"] Jared Leto első Joker fotója megvolt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.