Hirdetés

Suicide Squad - Így tetovál Harley Quinn

|

Hirdetés

A Suicide Squad Comic-Conos panelje volt az egyik legjobb idén, a rendező David Ayer pedig azóta megállíthatatlan. Hatalmas szenvedéllyel promózza a filmet, és láthatóan nem ő az egyetlen, aki remekül érzi magát. Ayer lelkesen használja a Twittert, amin nem egy szokványos képet osztott meg Harley Quinnről (Margot Robbie). Ezúttal baseball ütő helyett tetováló gépet fog, hogy más formában okozhasson fájdalmat, mindezt egyéni stílusban. https://twitter.com/DavidAyerMovies/status/633758436006756352 https://twitter.com/DavidAyerMovies/status/633755784107548672/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw A többi színész sem csak szép emlékeket akart a forgatásról, hanem valami sokkal maradandóbbat, erről is láthatunk pár képet. Will Smith szintén megküzdött a géppel: https://instagram.com/p/6g_OX1PGhq/ https://instagram.com/p/6ietLaS4_J/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.