Hirdetés

Suicide Squad - Ütős lett a hivatalos előzetes (Frissítve)

|

Hirdetés

Bár a Warner Bros. megmutatta már azt a videót, amit a tavalyi Comic-Con közönségének vetítettek le a nyáron, arra nem úgy tekintettek, mint egy teljes értékű előzetesre, most viszont bemutatták az első hivatalos trailert, amely a film humorosabb oldalát mutatja be, méghozzá egy zseniális aláfestő zenével megspékelve. A Suicide Squad vadonatúj trailerében sokkal többet láthatunk minden karakterből, beleértve Jokert is, de úgy tűnik, hogy a Margot Robbie által játszott Harley Quinn viszi majd a pálmát mind közül. A történetet itt olvashatjátok el. Egy igazán szórakoztató, akciódús és humorban gazdag alkotásnak nézünk elébe, már alig várjuk, hogy vásznon láthassuk a világ legrosszabb hőseit: Feliratos: https://www.youtube.com/watch?v=PzccbX501lw&feature=share Eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=CmRih_VtVAs Augusztus elején kiderül, hogy David Ayer (Harag, Az utolsó műszak) mit tudott kezdeni a gonoszokból álló díszes kompániával, amelyet olyan színészek töltenek meg élettel és stílussal, mint Will Smith, Joel Kinnaman, Cara Delevigne, Jai Courtney, Common és Adewale Akinnouye-Agbaje.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.