Hirdetés

Suicide Squad - Itt a hivatalos szinopszis

|

Hirdetés

A DC Collectibles bejelentette, hogy 2016-ban megérkeznek a Suicide Squad film licenszelt akciófigurái, ezzel együtt pedig a hivatalos szinopszist is megosztották:

Jó érzés rossznak lenni... Összeállítani egy csapatot a világ legveszélyesebb, börtönbe zárt szuper bűnözőiből, felszerelve őket a kormány legerősebb fegyverzetével, hogy megküzdjenek egy rejtélyes, legyőzhetetlen entitással. Amanda Waller, az amerikai hírszerzés tisztje úgy határozott, hogy csupán egy feláldozható személyekből álló titkos egység, akiknek nincs veszteni valója, képes elvégezni a feladatot. Azonban amikor rájönnek, hogy nem azért választották őket, hogy sikerrel járjanak, hanem, hogy elkerülhetetlenül kudarcot valljanak, vajon az Öngyilkos osztag küzdeni fog a végsőkig vagy mindenki a saját bőrét próbálja majd menteni?
A Suicide Squad 2016 augusztus 5-én érkezik David Ayer rendezésében. Főbb szerepekben Jared Leto, Will Smith, Margot Robbie, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Cara Delevingne, Jai Courtney, Joel Kinnaman, és Viola Davis. Az előzetest láttátok már?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.