Hirdetés

Karaktervideókon az Öngyilkos osztag

|

A premier előtti hetekben ezerrel dübörög a Suicide Squad marketingje, de olvashattok Joker tetoválásainak jelentőségéről is.

Hirdetés

Augusztus 4-én végre megérkezik a Warner Bros. Pictures következő DC adaptációja, a Suicide Squad - Öngyilkos osztag, amit noha a szuperhősfilmek műfajába sorolunk, egy egészen új koncepcióval rukkol elő: ezúttal szuperbűnözőknek kell helyesen cselekedniük az életben maradásért. Az egyre közelgő bemutató miatt gőzerőre kapcsolt a marketinggépezet, most például elképesztően jól sikerült videókat kaptunk minden egyes karakterről. 

Hirdetés
 

Már a legelső promo kép után számtalan ember adott hangot elégedetlenségének Jared Leto Bűn Bohóc Hercegéről, ám ezt a sorra érkező videóanyagok azért jócskán csillapították, nem is véletlenül. A negatív vélemények egy része az állítólag karakteridegen tetoválásokra épít, de mint kiderült a producerektől, ezek nemcsak azért lesznek ott, mert jól néznek ki, hanem mind egy sajátos történetet mond el, amit az emberek végül megfejtenek, megértenek, majd megvitatnak - Joker a saját múltját viseli a testén. 

Jared [Leto] már csinált néhány elképesztő, átalakító munkát ebben a filmben. Úgy gondolom, a megjelenése nagyon más. Nyilván valami olyat kellett csinálnunk, amit az emberek még nem láttak korábban. Most, hogy láttátok az előzeteseket, kaptatok egy kis szeletet abból, milyen is a filmben és hogyan viselkedik. [...] David [Ayer rendező], Jared, a stúdió, Rich és mindannyian dolgoztunk rajta egy kicsit.

A tetoválások nagy részét képezik a karakter megjelenésének, és amiket ott láthattok, amire rápillantotok, számos különböző minta, ötlet és dolog [...] David [Ayer] talált egy igazán fantasztikus és tehetséges helyi tetováló művészt, egy Rob Coutts nevű srácot, aki megtervezte azokat a dolgokat és mindent, amit láthattok Jared-en. Van egy csomó minden, ami nem került bele a filmbe ezek közül, de ő egy nagy tehetség és igazi áldás számunkra, hogy megtaláltuk. Már biztosan tudjátok, a tetoválások szerepet játszanak számos karakter, nem csak kizárólag Joker számára.

Végül pedig jöjjön az a tizenegy darab fantasztikus karaktervideó, amit ígértünk. Igazán bízunk benne, hogy legalább kétszer olyan elégedettek leszünk magával a mozifilmmel is, mint a szerintünk zseniális marketingjével. 

Jared Leto mellett feltűnik Will Smith (Deadshot), Joel Kinnaman (Rick Flag), Margot Robbie (Harley Quinn), Jai Courtney (Bumeráng), Viola Davis (Amanda Waller), Cara Delevingne (Varázslónő), Ben Affleck (Bruce Wayne), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Gyilkos Krok) és Raymond Olubawale (King Shark), Jay Hernandez (Diablo), valamint Adam Beach (Kötél). A Suicide Squad - Öngyilkos osztag augusztus 4-én debütál a hazai mozikban David Ayer rendezésében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.