Hirdetés

Kiderült, miért cserélték le King Sharkot Gyilkos Krokra a Suicide Squadban

|

David Ayer direktor elárulta, hogy majdnem egy másik ikonikus gonosztevő, King Shark lett az Osztag egyik tagja.

Hirdetés

2014 őszén a Warner Bros. Pictures hivatalosan bejelentette érkező DC Comics adaptációinak listáját, melyek között helyet foglalt a David Ayer rendezésében készülő Suicide Squad - Öngyilkos Osztag is. Akkor még nem erősítették meg, hogy mely karakterek lesznek a képregényekben folyamatosan változó felállás részei, de a korai pletykák között olyan nevek szerepeltek, mint Blockbuster, Multiplex, Jaculi, Mindboggler, Captain Boomerang, Vixen és Deadshot, de ezek közül csak kettő talált végül. Most, hogy mindössze pár napra vagyunk a várva várt bemutatótól, David Ayer direktor egy kérdezz-felelek során megerősítette, hogy eleinte egy másik DC képregényekből ismert karakter is tervben volt. 

Hirdetés

Egy twitteres kérdezz-felelek során a napokban megkérdezte a rendezőt egy rajongó arról, hogy vannak-e olyan karakterek, akiket eleinte tervezett beletenni Amanda Waller különleges egységébe, de végül máshogy alakultak a dolgok. Ayer elárulta, hogy az egyik ilyen szupergonosz - akiről korábban azt olvashattuk, hogy cameózni fog a filmben - King Shark volt, de végül Killer Crocra cserélte őt az alábbiak miatt: 

Az egyik karakter, akire gondoltam a csapatfelállásba az valójában King Shark, de rájöttünk, hogy rengeteg munka lenne vele - rengeteg CGI munka. Végül Killer Croc mellett döntöttünk, akiről kiderült, hogy ő a megfelelő fickó erre a munkára. 

Lehetséges, hogy a rendező, vagy talán a stúdió nem akarta vállalni ezeket a költségeket, ezért döntöttek némi változtatás mellett. Érdemes megjegyezni, hogy a The CW Flash - A villám sorozatának második szezonjában felbukkant King Shark, sőt, egy teljes epizódot is kapott, ahol tévésorozathoz képest remekül oldották meg - ha valaki óriási rajongója a karakternek, ott találkozhat vele. Szívesen megnéztük volna őt is az Osztag tagjaként, de ha a rendező szerint Killer Croc még jobb döntés volt, akkor kíváncsian várjuk Adewale Akinnuoye-Agbaje alakítását a karakter bőrében. Ne feledjétek, a Suicide Squad - Öngyilkos osztag csütörtöktől a mozikban! 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.