Hirdetés

A Suicide Squadot már biztosan újraforgatják

|

Hirdetés

A két héttel ezelőtti Suicide Squados cikkben olyan merész kijelentésbe vertem magam, hogy a Batman Superman ellen megosztó fogadtatása lehet, hogy befolyásolni fogja a DC filmes univerzumát hosszútávon (pl.: Justice League), de a Suicde Squadot biztos nem fogja érinteni... Alábecsültem a Warner elkeserdettségét, ugyanis a pletykák, hogy újraforgatnak bizonyos jeleneteket, igaznak bizonyultak. Egy héttel ezelőtt arra hivatkozott sok forrás, hogy az előzetesek szinte minden poént ellőttek, így viccesebbé kell tenni a filmet. Na, nem új forgatókönyvvel, csak a karakterek közötti interakcióknak akartak egy kis löketet adni. Jai Courtney (Captain Boomerang) hivatalosan is megerősítette, hogy visszahívták dolgozni, de nem azért, mert a Suicide Squad nem lett elég vicces:

Szerintem elég [humor] van benne. Nem mondanám, hogy azért megyünk vissza dolgozni, mert viccesebbé akarjuk tenni. Van pár plusz akciós dolog, amit csináltunk és király lett. Tényleg, igazából csak kiegészítjük egy bizonyos értelemben.
Courtney ebben a helyzetben akár igazat is mondhat, hisz a Batman Superman ellent, sok minden mellett, azért is támadták, mert nem volt igazán akciódús, de nagyobb valószínűséggel a titoktartás miatt nem beszélhet a sajtóval és így próbálja meg kikerülni az egyenes választ. Persze sokszor szükség van utóforgatásokra, mert esetleg egy-két jelenet mégsem úgy sierült, ahogy gondolták és csak a vágás során vették észre. Az időzítés akkor is különös, mert ez nagyjából az utolsó-utolsó pillanat arra, hogy változtassanak még valamit, mert augusztus 5-ére késznek kell lennie a filmnek. Próbálják ezt ilyen könnyelműen előadni, mert a Warner soha nem ismerné el, hogy valami nem úgy sikerült, ahogy gondolták, viszont figyelembe kell venni, hogy ezeken az újraforgatásokon az eredeti rendező már nem mindig van ott, vagy már nincs komoly beleszólása a dolgok menetébe. Mennyire fogják ezek a változtatások érinteni David Ayer elképzeléseit? Van-e egyáltalán értelme piszkálni egy olyan filmet, amit pont az előzetesek alapján rengetegen várnak? Ti mit gondoltok kellenek a változtatások? https://www.youtube.com/watch?v=CmRih_VtVAs
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.