Hirdetés

Shia LaBeouf majdnem benne volt a Suicide Squadban

|

A színész magyarázatot adott rá, hogy miért maradt ki végül a produkcióból.

Hirdetés

El tudnátok képzelni Shia LabBeouf-ot egy DC Bővített Univerzum filmben? Nos, ez majdnem megtörtént. A színészt legutóbb Lars von Trier A nimfomániás filmjében láthattuk, legközelebb pedig Amanda Arnold közelgő drámájában, az American Honey-ban jut szerephez. Miután visszautasította David Ayer rendező második világháborús filmjét, a Haragot, nem kellett sok ahhoz, hogy visszatérjen a blockbuster filmekhez öt évvel utolsó megjelenését követően a Transformers franchise-ban.  

Hirdetés

Az továbbra is tisztázatlan, hogy Tom Hardy miért nem vállalta Rick Flag szerepét - akit végül Joel Kinnaman alakított - a filmben, ám LaBeouf helyzetéről már kaptunk egy képet. Ő a Variety-nek maga árulta el egy nyilatkozata során, hogy David Ayer megpróbálta bevonni őt a Suicide Squad - Öngyilkos Osztag című rendezésébe, ám a szerepet végül Scott Eastwood tudhatta magáénak. Habár a színész is nyitott lett volna a közös munkára Ayer-rel, a Warner Bros. egy kicsit közbeszólt.

"A karakter más volt eredetileg, aztán jött Will [Smith], és egy kis változtatáson esett át a forgatókönyv. [Scott Eastwood] és Tom [Hardy] karaktereit leépítették, hogy Will több teret kapjon." LaBeouf azt állítja, hogy a stúdió vétózta meg a castingját. "Nem hiszem, hogy a Warner Bros. akart engem. Elmentem a találkozóra, ők meg azt mondták, 'Áh, te őrült vagy. Remek színész, de nem ehhez.' Ez nagy beruházás volt számukra." 

Scott Eastwood végül egy olyan karaktert keltett életre a mozivásznon, aki azon kívül nem igazán csinált mást, mint átvezetett az osztag kordában tartása érdekében néhány katonai csapatot az utcákon. LaBeouf határozottan elárulta, hogy nagyobb szerepe lett volna a filmben Rick Flag karakterével karöltve mindaddig, mígnem egy újabb változáson esett át a szkript, de azt valószínűleg már sosem tudjuk meg, hogy mi is lett volna ez a bizonyos "nagyobb szerep". Az viszont tagadhatatlan, hogy a mai napig érdekes információk látnak napvilágot az előkészületek korai szakasza kapcsán. Ti szerettétek a Suicide Squad-ot, vagy egy gyengébb szuperhősfilmnek tudtátok be?  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.