Hirdetés

Suicide Squad - Nemzetközi TV Spot érkezett

|

Hirdetés

Múlt héten felrobbantotta az internetet a Suicide Squad előzetese - amiben a temérdek új képkocka mellett a Queen örökbecsű Bohemian Rhapsody-je is közrejátszot - most pedig itt az első röpke TV Spot is, ami lényegében csak a trailer képsoraiból lett kiemelve. Talán csak annyi a lényegi különbség, hogy Jokert hosszabban láthatjuk az elején. David Ayer (Harag, Az utolsó műszak) A piszkos tizenkettőre hajazó filmjéig sajnos még augusztusig várnunk kell, amelyben Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Jai Courtney, Joel Kinnaman, Cara Delevigne és Scott Eastwood is szerepet vállalt. https://www.youtube.com/watch?v=Tln7fj62Q1A  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.