Hirdetés

Suicide Squad: Will Smith az eddigi legjobb Deadshot-ot ígéri

|

Hirdetés

A Focus jövő héten megérkezik a mozikba, így Will Smith és Margot Robbie már az utolsó promózási köröket futják. A két színész ezt követően végre nekiláthat az Öngyilkos Osztag mozinak, Robbie Harley Quinn-t kelti majd életre, akinek régóta kijárt már egy filmes debütálás, Smith pedig egy kevésbé ismert, de annál badassebb karaktert, Deadshot-ot igyekszik megszerettetni a közönséggel.

Imádom, hogy ezzel a karakterrel és a DC világával megkapom azt a lehetőséget, hogy globálisan ismerté tegyem Deadshot-ot. Bukkant már fel néhány Deadshot itt és ott, tudnak róla valamennyit, de most itt az alkalom, hogy igazán definiálhassuk a karaktert. Részese lehetek annak az alkotói folyamatnak, ami soha nem látott módon tárja majd elénk őt.
Will Smithen kívül Margot Robbie is felszólalt, aki elárulta, hogy ő buzdította színésztársát a szerep elvállalására.
Olyan boldog vagyok. Amikor hallottam, hogy fontolgatja az állásajánlatot, azonnal üzentem neki: Jobb lesz, ha azonnal elvállalod! Én is aláírtam már, úgyhogy jobb, ha te is így teszel, OKÉ? És így is tett.
A Suicide Squad 2016 augusztus 5.-én érkezik a mozikba, David Ayer rendezésében. Főbb szerepekben Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Jai Courtney, Joel Kinnaman, Viola Davis és Jay Hernandez.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.