Hirdetés

Tom Hanks díjat kapott a Sully-ért

|

Noha hónapokra vagyunk az Oscar-díjtól, a díjszezon a a Hollywood Film Award átadásával hivatalosan is megkezdődött, ennek pedig Tom Hanks örülhet a legjobban.

Hirdetés

Hagyományszerűen a díjszezon hivatalosan is elkezdődik a Hollywood Film Award átadásával, amelyet eddig is a legnagyobbak kapták meg: az életműdíjat kivéve (amit tavaly a nagyszerű Robert DeNiro vehetett át), mindig az adott évben bemutatott, konkrét művészi teljesítményt értékelik vele. Bárki tehet javaslatot arra egy nyilvános e-mail címen, hogy ki kapja meg és az így beérkezett nevek közül a filmipar legnevesebb vezetőiből összeállt Tanácsadó Testület választja ki a legérdemesebbeket. Tavaly Will Smith és Carey Mulligan vihette haza. 

Hirdetés

A tegnapi bejelentés szerint a november 6-án a Beverly Hilton Hotelben megrendezésre kerülő gálaesten Tom Hanks nevét fogják bemondani. A kétszeres Oscar-díjas színész a Clint Eastwood rendezésében készült Sully - Csoda a Hudson folyón című filmben nyújtott teljesítményéért kapja meg az elismerést - tegyük hozzá, teljesen megérdemelten. Kritikánkban el is olvashatjátok, hogy miért gondoljuk így. 

Hanks mint mindig, ezúttal is vicces szemszögből látja a Sully-t: 

Ha tudtam volna, milyen nehéz ősz hajat és bajuszt festeni, nem vállalom a Sully-t - viccelt, mint midig, Tom Hanks. - Nehéz a festés, és még nehezebb megszabadulni tőle. Az Inferno ebből a szempontból sokkal könnyebb meló volt. Akár a civil ruhámban, a civil hajammal is eljátszhattam volna. Persze, cserébe az egész filmben folyton rohanok. A Sully-ban legalább sokat ülhettem egy helyben… igaz, egy zuhanó repülőgép pilótafülkéjében.

A Sully - Csoda a Hudson folyón még látható egyes Cinema City mozikban, ráadásul azóta bemutatták Tom Hanks vadonatúj filmjét, az Infernót is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.