Hirdetés

Sully – Jövő szeptember jön az új Eastwood-film

|

Hirdetés

Clint Eastwood újra beült a rendezői székbe – Sully című filmje 2016. szeptember 9-én landolhat a mozikban. A Sully-t a Warner Bros és a Village Roadshow közös produkciójaként hívják életre, Tom Hanks és Laura Linney főszereplésével.

sully_cover
A film Chesley „Sully” Sullenberger (őt játssza majd Tom Hanks) repülőgép pilóta történet meséli el, aki 2009 januárjában az Egyesült Államok nemzeti hősévé vált, amikor kényszerleszállást hajtott végre a Hudson-folyón. A repülőgép meghibásodását egy csapat kanadai lúd okozta, amelyek tulajdonképpen „belerepültek” a gépbe, és tönkretették a motorokat. Sullenberger a kényszerleszállásával az összes utas és a személyzet minden tagja túlélte a repülő meghibásodását. Maga Chesley Sullenberger egyébként - Jeffrey Zaslow közreműködésével - Highest Duty címmel írt önéletrajzi könyvet történetéről. A kötetből Todd Komarnicki (Vadidegen, Az ellenálló) írta a forgatókönyvet. A filmben szerepet kapott még Aaron Eckhart, Holt McCallany, Wayne Bastrup, Jamey Sheridan és Jerry Ferrara is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.