Hirdetés

Súlyosan megsérült Az útvesztő sztárja

|

Hirdetés

Éppen zajlik Az útvesztő-trilógia záróakkordjának, a Halálkúrának a forgatása, máris a szívükhöz kaptak a rajongók. Dylan OBrien, a Teen Wolf sztárja, és egyben a trilógia  főszereplője, akit sokáig szintén emlegettek Pókember szerepére súlyosan megsérült a young-adult sci-fi legújabb részének a forgatása alatt Vancouverben, Kanadában. Egy félresikerült akciójelenet forgatása közben egy autó elütötte és több csontja is eltört. Azonnal kórházba szállították a fiatal színészt, a forgatást pedig leállították. Ahogy azt viszont nemrég a filmek alapjául szolgáló regények írója, James Dashner egy tweetben közölte, szerencsére az ifjú színész nem szenvedett életveszélyes sérüléseket. Az útvesztő: Halálkúra - amely csodával határos módon nem két részre bontva érkezik - bemutatója 2017. február 17-én lenne esedékes, de OBrien sérülése és a forgatás leállása miatt lehet, hogy a gyártó 20th Century Fox arrébb tolja majd a premiert. A színésznek innen a távolból is mihamarabbi felépülést kívánunk!  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.