Hirdetés

Előzményfilmet kaphat a Grease

|

Megismerhetjük, hogy milyen volt Danny és Sandy nyári románca.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter jelentése szerint John August (Charlie angyalai, Nagy Hal, Charlie és a csokigyár) forgatókönyvíró dolgozik a Summer Loving című projekt szkriptjén, amely az 1978-as Grease előzményeit mesélheti el. 

Hirdetés

A Paramount Players elképzelései szerint a "Summer Nights" című dal által ihletett Summer Loving azt a nyári románcot mutatná be, amelyben a Grease szerelmespárjának, Danny Zukónak (John Travolta) és Sandy Olssonnak (Olivia Newton John) része volt, mielőtt újra találkoztak volna az iskolában és amelyre mindketten másképp emlékeznek vissza. 

Az előzményt Temple Hill (Kszi, Simon, Az első ember) producer és Erik Feig produkciós cége, a Picturestart támogatja. Egyelőre ennyit tudni a projektről, így az sem derült ki, hogy milyen módon láthatjuk viszont Travolta és Newton John fiatalkori verzióit. Ti mit gondoltok erről az ötletről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.