Hirdetés

Sundance Film Festival 2011 - A felhozatal (Update #2)

|

A 2011-es Sundance fesztivál ismét várományos és ígéretes filmeket vonultat fel, maga az összejövetel január 20 és 30 között esedékes az alábbiak részvételével:

Hirdetés

A lista élén olyan projektek szerepelnek, mint a The Convincer Alan Arkin-nal, a Margin Call Kevin Spacey-vel és Zachary Quinto-val, a My Idiot Brother Paul Rudd-dal, a Perfect Sense Ewan McGregor-ral, a Red State Kevin Smith rendezésében, vagy éppen a The Son of No One Channing Tatum-mal és Al Pacino-val. Sokkal részletesebb felhozatal és adatok a tovább után.

Update: Több, mint 40 film várja, hogy elszórakoztathasson egy jó darabig, január 20 és 30 között pedig segítünk, hogy minél többet megtudhass róluk. Kibővítve rengeteg új adattal! És ne feledjétek: oldalt a Sundance boxban folyamatosan megtaláljátok a friss híreket egészen a hónap végéig!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.